Tuotteet

Yritys kuuluu ISO 9001:2008 laatujärjestelmän piiriin. Järjestelmä kattaa koko kalastusketjun järvestä asiakkaalle.

Yrityksen kalatuotteita ovat pääasiassa kuha, made, siika, muikku ja ahven. Yritys tarjoaa ekologisesti kestävällä tavalla pyydettyä laadukasta ja tuoretta lähiruokaa niin yksityisille, kuin suurtalouksiinkin.

Yritykseni tuotteita:

Kalatuotteet

– Kuha (perattuna ja fileenä), hauki (perattuna ja fileenä), made (nyljettynä tai pyöreänä), muikku (pyöreänä tai perattuna), siika (perattuna), ahven (perattuna ja fileenä), lahna (perattuna ja fileenä) ja särki (perattuna).Haukea löydät jauhettuna Iitan lähipuodista tai tilaamalla suoraan.

Kalajalosteet

Muikun, siian ja mateen mäti. Kuha-, ahven-, hauki-, lahna-  ja madefileet.  Tilauksesta kalaa on saatavana myös jauhettuna, nyljettynä  ja kuutioituna, savustettuna tai graavisuolattuna.

Uusia tuotteita
Uusimpina tuotteinamme saatamme markkinoille joulukuussa 2013 kapahauen ja kapakuhan eli ilmakuivattua haukea ja kuhaa. Valmistamme myös pienen erän lasimestarin ”silliä”, tai paremminkin lasimestarin muikkua joulupöytiä varten.

Keväisin on saatavana pientä ahventa suomustettuna ja päättömäksi perattuna esim. purkkikalaksi tai kalakukkoon. Myös lahnafileetä on saatavana syksystä kevääseen esimerkiksi kalakukon raaka-aineeksi tai graavisuolaukseen. Jalostan keväisin myös pientä särkeä esimerkiksi purkkikalaksi tilauksesta. Särjet on suomustettu ja perattu päättömäksi. Näitä tuotteita kannattaa kysellä.